Welkom » Bew..Agenda & Nieuws

Kent Piano & Keyboard Expo, 19 - 20 januari

Voor alle orgelliefhebbers in  Engeland

Ontmoet ons op Kent Piano & Keyboard expo, 19 - 20 januari, in het Holiday Inn, Bexley. Krijg een persoonlijke indruk van ons innovatieve nieuwe SEMPRA-orgel en keyboardlijn.

Claus Riepe, Holger Müller en DirkJan Ranzijn kijken er naar uit om je te ontmoeten!

----------------------------------------------------

To all organ enthusiasts in the UK:

Meet us at Kent Piano & Keyboard expo, January,19th - 20th, at the Holiday Inn, Bexley. Get your personal impression of our innovative new SEMPRA organ and keyboard line.
Claus Riepe, Holger Müller and DirkJan Ranzijn are looking forward to meet you!

----------------------------------------------------

An alle Orgelbegeisterten in Großbritannien:

Treffen Sie uns vom 19. bis 20. Januar auf der Kent Piano & Keyboard Expo im Holiday Inn in Bexley. Verschaffen Sie sich einen persönlichen Eindruck von unserer innovativen neuen SEMPRA-Orgel- und Tastaturlinie.

Claus Riepe, Holger Müller und DirkJan Ranzijn freuen sich auf Sie!


 
De moderne elektronische toetsinstrumenten nemen een speciale positie in met hun enorme bandbreedte en muzikale veelzijdigheid tussen de muziekinstrumenten. Aan de ene kant, ze bieden alleen beginners snelle resultaten en inspireren om verder te leren, aan de andere kant de professional neemt op een krachtige concert orgel of een digitale vleugel bijna onbeperkte mogelijkheden voor creatieve muzikale interpretatie.

Met het TASTENFESTIVAL, georganiseerd door OKEY, het Duitse tijdschrift voor orgel, keyboard en digitale piano, hebben deze instrumenten hun eigen evenementenpodium gevonden. Het TASTENFESTVAL als uniek evenement in Duitsland, speciaal voor elektronische toetsinstrumenten, is sinds zijn première in 2007 al lang een centraal evenement in de scene en de industrie geworden.


Elk jaar biedt het festival een gevarieerd programma met concerten van bekende artiesten, matinees, Lateight-muziekevenementen, workshops en nog veel meer.

Een hoogtepunt van het TASTENFESTIVAL is de uitgebreide en gratis toegankelijke producttentoonstelling, waar veel belangrijke industriële fabrikanten, distributeurs en detailhandelaren hun nieuwste instrumenten, accessoires en diensten aanbieden.

Het TASTENFESTIVAL presenteert zich elk jaar in het 4 **** Hotel ZWEIBRÜCKER HOF in Herdecke aan de zuidelijke rand van het Ruhrgebied. Tickets voor de festivalconcerten en matinees, evenals complete festivalarrangementen inclusief overnachtingen in het hotel en halfpension kunnen hier worden geboekt via de website of per telefoon op +49 (0) 2938/805510 van de organisator, de Mautner Medien GmbH in 59469 Ense.

uw

Claus Riepe
Hoofdredacteur OKEY


Aanvullende info:

Het TASTENFESTIVAL opent 3 oktober 2019 met een avondconcert om 20.00 uur.
Einde van het programma 5 oktober 2019 na het concert.
Maar dan is er nog een Latenight
De hotelgasten vertrekken op zondagochtend.
Product uitstalling is op vrijdag en zaterdag om 10-19 uur

Voor meer info: https://www.tasten-festival.de


Promo video "Website www.bohm-muziek.nl"