Welkom » Service-Handledingen-Downloads » Uitbreiding besturingsstysteem versie 1.3

Nu verkrijgbaar:

SEMPRA besturingssysteem versie 1.3

Nog meer mogelijkheden

SEMPRA-besturingssysteem versie 1.3

 

Het is een doorslaggevend voordeel van de Böhm SEMPRA-orgels en keyboards dat nieuwe functies en opties op elk moment via eenvoudige software-updates kunnen worden geladen. Zo blijft uw instrument up-to-date!

 

Het nieuwe besturingssysteem versie 1.3 breidt de SEMPRA-modellen en talrijke detailverbeteringen uit. Met de optionele "Manuaal koppelingen" en "Soundcontroller" kunt u interessante nieuwe afspeelfuncties toevoegen die uniek zijn voor elektronische orgels en keyboards.

 

Echte klavierkoppelingen: Net als een kerkorgel kunt u de klavieren aan elkaar koppelen. Hierdoor kan de registratie van een manuaal met een ander manuaal of pedaal worden gespeeld.

Individuele soundcontroller voor elk instrument kunnen via het modulatiewiel in real time worden aangestuurd: voor elk part per manuaal/pedaal kan de functie van het modulatiewiel worden geïndividualiseerd en kunnen verschillende soundcontrollers in real time worden aangestuurd.

 

Volume- zwelpedaal aandeel: Elk Amadeus-instrument op elk manuaal kan door de volume- zwelpedaal in individuele intensiteit worden beïnvloed. Een negatieve controle is ook mogelijk: het geluid wordt luider naarmate u de volume- zwelpedaal verder terugneemt.

 

Distantie: een nieuwe parameter brengt nog realistischere sacrale en orkestrale arrangementen: Gebruik de nieuwe afstandsparameter om de pijpwerken van uw grote kerkorgel of de instrumentgroepen van uw orkest individueel in de diepte van de ruimte te plaatsen. Hierdoor kunt u indrukwekkende geluidsschalen met indrukwekkende diepte bereiken.

 

Meer informatie over alle mogelijkheden van de nieuwe besturingssoftware 1.3 vindt u in de downloadsectie van onze website. Selecteer eenvoudigweg uw instrument en ga naar de betreffende downloads. Daar kunt u het besturingssysteem 1.3, de bijbehorende Amadeus-update (nodig voor de activering van de "Sound Controller"), een SETUP-bestand met nieuwe knopmacro's en natuurlijk de gebruiksaanwijzing voor de firmware 1.3 (Duits of Engels) downloaden.

 

Onze bijgewerkte prijslijst informeert u over alle prijzen voor de optionele activering van firmware 1.3.