Welkom » Service-Handleidingen-Downloads » Böhm Cloud Studio

BÖHM Cloud Studio - Alle klanken van deze wereld

 

De innovatieve BÖHM Cloud Studio opent nieuwe, fascinerende muzikale horizon:

Elk BÖHM-orgel is een muzikaal meesterwerk met een ongeëvenaarde klankkwaliteit en veelzijdigheid die moeilijk te verslaan is. Maar zelfs geweldige dingen kunnen nog verder worden verbeterd met veel moeite. De BÖHM Cloud Studio is voortgekomen uit dit idee, een muzikale krachtpatser die een hele klank-dimensie aan uw orgel toevoegt en een tot nu toe ongekende flexibiliteit en soundscapes opent die voorheen alleen waren voorbehouden aan studio-producties.

 

De BÖHM Cloud Studio biedt u het volgende:

Speel klanken van moderne software-instrumenten, plug-ins en sample bibliotheken op uw BÖHM-orgel naast en in elke combinatie met de AMADEUS-klanken. Geen heroverweging van de werking vereist! Ben je dol op kerk orgelmuziek? Hauptwerk ®, de maat voor dingen in het digitale sacrale orgelgebied, wordt een integraal onderdeel van uw BÖHM-instrument met Cloud Studio.

 

Een kleine improvisatie betreffende de SONG "Greensleeves" op het nieuwe Böhm-orgel SEMPRA SE20. Geluiden van AMADEUS en Böhm Cloud Studio (Steinberg Halion6 en Absolute3 Plugins geïntegreerd). Alle geluiden van Böhm Cloud Studio worden direct op het orgel in kaart gebracht en zijn zonder enige vertraging direct vanuit het paneel/voorinstellingen/geluidskaarten van het orgel toegankelijk.

Muziek, Claus Riepe

 


BÖHM Cloud Score:

We zijn serieus bezig met "papierloze" muziek maken en een einde maken aan de vervelende zoektocht naar muziekboeken en -bladen. De Cloud Studio biedt u de mogelijkheid om al uw Muzieknoten te scannen - voor zelf definieerbare genres - of  maak foto's met uw mobiele telefoon en laat hem eenvoudig in het orgel zitten via de online verbinding. Nooit meer zoeken door de stapel bladmuziek, alles is er gewoon meteen! Met name gebruikers van het virtuele kerkorgel Hauptwerk ® hebben vaak veel opbergruimte nodig voor uitgebreide orgels. Voor dit doel bieden we u in het systeem tot 2,5 terabytes aan SSD-opslagruimte. Ook een tweede aanraakscherm voor de Hauptwerknutzung is op elk moment beschikbaar als een optie


Zelfs dergelijke muziek kan nu live en in realtime worden afgespeeld op een modern elektrisch orgel:

Chill-outgeluid op de gloednieuwe Böhm SEMPRA met Cloud Studio. Plug-ins zoals Halion6, Sample-Libraries, Hauptwerk, etc. kunnen live op een orgel worden gespeeld. Zeer eenvoudig, evenals de eigen klanken van het orgel. Onbegrensde mogelijkheden voor echt professioneel geluid!

 

Muziek, Claus Riepe

Chillout improvisatie op de nieuwe Böhm Orgel met Cloud Studio...