BANNER » SEMPRA Modellen » Uitbreidingen - NIEUW

UITBREIDINGEN... 


SEMPRA-BESTURINGSSYSTEEM VERSIE 1.3


Besturingssysteem versie 1.3

Het nieuwe besturingssysteem voor alle SEMPRA-modellen.
Nog meer mogelijkheden!

Info's...

Het is een doorslaggevend voordeel van Böhm SEMPRA-orgels en -keyboards dat nieuwe functies en opties te allen tijde via eenvoudige software-updates kunnen worden geladen. Zo blijft uw instrument altijd up-to-date!

 

De nieuwe versie 1.3 van het besturingssysteem breidt de SEMPRA-modellen uit en bevat talrijke detailverbeteringen. Met de optionele "Manuaal koppeling" en "Sound Controller" kunt u ook interessante nieuwe speelfuncties toevoegen, die uniek zijn voor elektronische orgels en toetsenborden:

 

Echte manuaalkoppeling: Net als bij een kerkorgel kunt u de klavieren aan elkaar koppelen. Hierdoor kan de registratie van het ene manuaal over een ander manuaal of over het pedaal worden gespeeld.

 

Individuele klankregelaars per instrument kunnen via het modulatiewiel in real time worden aangestuurd: voor elk onderdeel per klavier/pedaal kunt u de functie van het modulatiewiel individualiseren en verschillende klankregelaars in real time aansturen.

 

Proportionele volumepedaal: Elk Amadeus-instrument op elke klavier kan worden beïnvloed door de volumepedaal in individuele intensiteit. Een negatieve controle is ook mogelijk: het geluid wordt luider naarmate je de volumepedaal terugneemt.

 

Distanz: een nieuwe parameter brengt nog realistischer sacrale en orkestrale arrangementen: met de nieuwe distanz parameter kunt u de orgelpijpen van uw grote kerkorgel of de instrument groepen van uw orkest individueel in de diepte van de ruimte plaatsen. Op deze manier bereikt u een indrukwekkend geluid met een indrukwekkende diepte.

 

Meer informatie over alle mogelijkheden van de nieuwe besturingssoftware 1.3 vindt u in het downloadgedeelte van onze website. Selecteer uw instrument en ga naar de bijbehorende downloads. Daar kunt u het besturingssysteem 1.3, de bijbehorende Amadeus-update (nodig voor de activering van de "Sound Controller"), een SETUP-bestand met nieuwe toetsmacro's en natuurlijk de gebruiksaanwijzing van de firmware 1.3 (naar keuze Duits of Engels) downloaden.

 

Onze bijgewerkte prijslijst informeert u over alle prijzen voor de optionele firmware 1.3


Böhm REALORGAN 2.0 voor alle SEMPRA-modellen

Eindelijk, alle legendarische 
Drawbar orgelklanken
in één instrument!

Een droom wordt werkelijkheid!

RealOrgan 2.0

Het Drawbar geluid is nog steeds het "hart" van het orgel! En dat is de reden waarom onze ontwikkelaars en muzikanten zo goed werk hebben verricht:

Veel orgels hebben tegenwoordig goede Tonewheel-emulaties. Maar de Böhm RealOrgan 2.0 kan meer: Met maximaal 12 koren en verschillende orgeltypes die al in de standaarduitrusting zitten, wordt het geluidsspectrum van de Drawbar-klank aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast zijn alle typische effecten zoals Leslie en phasing rotor sound, percussie, chorus & vibrato, overdrive, key click etc. in uitstekende kwaliteit beschikbaar. Alle instellingen van de RealOrgan 2.0 kunnen individueel worden opgeslagen in de SONG presets van de SEMPRA.

 

RealOrgan 2.0 is standaard in alle nieuwe SEMPRA-modellen vanaf SE 20 "home" en in de SE 10 DB.
De keyboardversie van de SE 10 en SE 20 kan optioneel met de RealOrgan worden uitgerust.

SEMPRA orgels, die reeds de eerste generatie RealOrgan hebben, kunnen worden geüpdate naar de nieuwe versie 2.0.

Voor oudere Böhm-orgels die in SEMPRA werden omgezet, kan het vorige eds systeem worden vervangen door het nieuwe RealOrgan.

RealOrgan Orgel Pakketten

Dit is de sensatie: Met de extra orgelpakketten breidt u het geluidsspectrum van de RealOrgan 2.0 uit met de typische drawbarklanken van vele legendarische orgeltypes - perfect gereproduceerd tot in het kleinste detail met alle kenmerken van de betreffende originele orgels.

Eindelijk niet alleen de B-3, maar alle bekende sinusorgelklanken in één instrument! Natuurlijk met inbegrip van de typische effecten zoals de faseringsrotor, volledige percussie over alle voetposities, enz. Een droom wordt werkelijkheid!

 

De volgende uitbreidingspakketten zijn momenteel beschikbaar:

Böhm Vintage: 2 soorten: Dr. Böhm Professional 2000, Orchester DS
WE - Vintage: 2 soorten: We-lios, We-ctra
American: 5 soorten: Good B-3, Played B-3, Shabby B-3, Klaus‘ H-100, Chicago


Klik hier om een tekst te typen.