Welkom » AGENDA

AGENDA...

Met hun enorme bereik en muzikale veelzijdigheid nemen moderne elektronische toetsinstrumenten een bijzondere plaats in tussen muziekinstrumenten. Aan de ene kant bieden ze beginners snel een gevoel van prestatie en stimuleren ze om verder te leren, aan de andere kant vindt de professional bijna onbeperkte mogelijkheden voor creatieve muzikale interpretatie op een krachtig concertorgel of een digitale vleugel.

 

Met het TASTENFESTIVAL, georganiseerd door OKEY, het Duitse vakblad voor orgel, klavier en digitale piano, hebben deze instrumenten hun eigen evenementen-podium gevonden. Het TASTENFESTIVAL, een uniek evenement in Duitsland speciaal voor elektronische klavierinstrumenten, heeft zich sinds de première in 2007 ontwikkeld tot een centraal evenement in deze branche.

 

Een hoogtepunt van het TASTENFESTIVAL is de uitgebreide productenbeurs, die gratis toegankelijk is voor iedereen, waar veel belangrijke fabrikanten, distributeurs en gespecialiseerde dealers in de toets industrie hun nieuwste instrumenten, accessoires en diensten aanbieden.  

Het TASTENFESTIVAL wordt elk jaar gepresenteerd in het 4 **** Hotel ZWEIBRÜCKER HOF in Herdecke aan de zuidrand van het Ruhrgebied.

 

Tickets voor de festival concerten en matinees, evenals complete festival arrangementen inclusief overnachtingen in een hotel en halfpension, kunnen hier worden geboekt via de website of telefonisch op +49 (0) 2938/805510 van de organisator, Mautner Medien GmbH in 59469 Ense.

 

Claus Riepe, hoofdredacteur OKEY

 

 

Tastenfestival adres gegevens:

 

Ringhotel Zweibrücker Hof
Zweibrücker Hof 4
58313 Herdecke
Duitsland

 

Email: hotel-zweibrueckerhof@riepe.com

Internet: http://www.riepe.com/de/hotels/herdecke


Creativiteit kan zo eenvoudig zijn...

Innovatieve Böhm orgels en keyboards

ALLEEN ECHTE INNOVATIE CREËERT HET BESTE VOOR UW MUZIEK

Wij van JVM-Music houden zich voor de volle 100% bezig met Böhm orgels en keyboards