Welkom » AGENDA

AGENDA...


Zaterdag 30 oktober 2021 - 10:00 tot 17:00 uur

Ervaar Böhm SEMPRA 2.0, muzikaal gepresenteerd door, DirkJan Ranzijn, Ditmar Lampe en Jelle van Marrum

Zelfs het Beste kan nog beter! 

1. Nieuwe klanken: Er zijn meer dan 80 nieuwe Sounds toegevoegd. Geniet van romantische strijkers met een concertzaal gevoel, moderne synthesizers voor Schlager en Popmuziek, nieuwe effect gitaren en nog veel meer. Bovendien zijn in meer dan 200 van de bestaande Sounds detail optimalisaties doorgevoerd.

2. 6 nieuwe Pro Drumkits met veel nieuwe Drum Samples uit de genres Dance, Pop of Electro-Pop verrijken de Style sectie. Voor Vintage vrienden, de originele Böhmat Drum Sounds uit alle tijdperken zijn nu inbegrepen. Natuurlijk zijn de moderne Drumsets in veel Styles op een muzikaal zinvolle manier gebruikt.

3. Een omvangrijke collectie nieuwe Styles (en wat al bestaand materiaal) klinkt in perfectie om een solide basis te leggen voor je muziek. De nieuwe Styles van de Sempra 2.0 generatie hebben 4 Intro's en Endings. In bijna alle Styles kunnen verschillende partituren voor majeur en mineur klinken in Intro- en Ending Phrases.

De Bridge functie is nu gevuld met passend partituur materiaal voor elke Style. Voor elke Style is dus een andere Fill/Break variatie beschikbaar. De Bridge is overwegend één maat lang. Er zijn echter ook Bridge partituren met maximaal 8 maten.

De gehele begeleiding heeft enorm aan perfectie en muzikaliteit gewonnen. Zinvol gebruikte bas-septiem partituren zijn echt leuk, vooral in de Fills, en ze laten het spel zo mooi levendig lijken. Overigens: als u alle partituren achter elkaar wilt beluisteren, zult u zeker meer dan 10 uur nodig hebben.

Uitgebreide akkoord herkenning: Nog meer akkoorden dan voorheen worden herkend. Deze uitbreiding heeft ook invloed op de Solochord-Harmonieën.

4. Nieuwe Solochord functies: Het Solochord wordt het SempraChord en is nu het perfecte hulpmiddel

om blaas- of strijkerssecties authentiek weer te geven. Er zijn geen speelvaardigheden vereist. SempraChord kan uw strijkers-, saxofoon- of koperensemble muzikaal natuurgetrouw weergeven, omdat SempraChord het akkoord in maximaal 4 delen opsplitst, terwijl u met slechts één vinger speelt!

Speel met SempraChord alsof je met meerdere "muzikanten" speelt, perfect afgestemd qua volume, ruimtelijke ordening en vele andere details om je oor te strelen. Wij hebben deze unieke speelhulp in talrijke registraties voor u voorgeprogrammeerd. Gewoon spelen en genieten.

5. Gesplitste Pad Sound Parts bij gebruik van één-vinger-begeleiding. De Parts Lower-left 1 en Lower- left 2 (evenals Lower-left 3 met de bijbehorende part equipement) kunnen nu optioneel voor nog meer levendigheid zorgen door de akkoordtonen onder elkaar te verdelen.

6. Sempra Style-Basics: Bij elke Style vindt u 4 registratie suggesties (vergelijkbaar met One-Touch Presets). Dit betekent dat de Sound onmiddellijk past bij de Style en dat u zich tijdens het spelen muzikaal kunt uitleven.

7. Sempra Sound-Basics: 162 hoogst muzikale nieuwe basisregistraties, die niet titel- maar klank gebonden zijn, dienen als Sempra Sound-Basics voor de eenvoudige realisatie van uw eigen nieuwe creaties. De nieuwe Sounds van Sempra 2.0 en ook de nieuwe "SempraChord" speelhulp zijn hier natuurlijk uitgebreid gebruikt.

8. Sempra SONGs: De nieuwe Songlijst met 6 registraties per titel. Wij hebben een zeer aantrekkelijk repertoire samengesteld uit de Songs die het meest door onze klanten worden gespeeld. Elke titel suggestie biedt u nu 6 registraties. Evenals de nieuwe registraties van de Style-Basics en de Sound-Basics brengen ook de voorbeelden van de Songlijst u een onuitputtelijke bron van ideeën. Meer dan 2000 registraties in Sempra 2.0 zijn speciaal voor deze versie nieuw gemaakt en klinken perfect. Dankzij de uitgebalanceerde afstemming kunt u onze Fabrieks- Presets zonder moeite gebruiken als basis voor uw eigen ideeën. Want niets past zo perfect bij je spel als je eigen registraties.

9. Nog uitgebreidere sorteerfuncties voor het vinden van registraties en Song suggesties: De sorteerfuncties zijn uitgebreid, zodat u de gewenste registratie nog sneller kunt vinden. Een waardevolle winst aan comfort, want Sempra 2.0 biedt u nu al enkele duizenden registraties "vanaf fabriek"!

Bezoek ons en ervaar de nieuwe muzikale dimensie!

 

De huidige voorschriften van Corona zijn van toepassing.

 

Dorpshuis de Alke
Jan Haarstraat 12
7927 TC. Alteveer (gem. De Wolden) bij Hoogeveen


Met hun enorme bereik en muzikale veelzijdigheid nemen moderne elektronische toetsinstrumenten een bijzondere plaats in tussen muziekinstrumenten. Aan de ene kant bieden ze beginners snel een gevoel van prestatie en stimuleren ze om verder te leren, aan de andere kant vindt de professional bijna onbeperkte mogelijkheden voor creatieve muzikale interpretatie op een krachtig concertorgel of een digitale vleugel.

 

Met het TASTENFESTIVAL, georganiseerd door OKEY, het Duitse vakblad voor orgel, klavier en digitale piano, hebben deze instrumenten hun eigen evenementen-podium gevonden. Het TASTENFESTIVAL, een uniek evenement in Duitsland speciaal voor elektronische klavierinstrumenten, heeft zich sinds de première in 2007 ontwikkeld tot een centraal evenement in deze branche.

 

Een hoogtepunt van het TASTENFESTIVAL is de uitgebreide productenbeurs, die gratis toegankelijk is voor iedereen, waar veel belangrijke fabrikanten, distributeurs en gespecialiseerde dealers in de toets industrie hun nieuwste instrumenten, accessoires en diensten aanbieden.  

Het TASTENFESTIVAL wordt elk jaar gepresenteerd in het 4 **** Hotel ZWEIBRÜCKER HOF in Herdecke aan de zuidrand van het Ruhrgebied.

 

Tickets voor de festival concerten en matinees, evenals complete festival arrangementen inclusief overnachtingen in een hotel en halfpension, kunnen hier worden geboekt via de website of telefonisch op +49 (0) 2938/805510 van de organisator, Mautner Medien GmbH in 59469 Ense.

 

Claus Riepe, hoofdredacteur OKEY

 

 

Tastenfestival adres gegevens:

 

Ringhotel Zweibrücker Hof
Zweibrücker Hof 4
58313 Herdecke
Duitsland

 

Email: hotel-zweibrueckerhof@riepe.com

Internet: http://www.riepe.com/de/hotels/herdecke


Creativiteit kan zo eenvoudig zijn...

Innovatieve Böhm orgels en keyboards

ALLEEN ECHTE INNOVATIE CREËERT HET BESTE VOOR UW MUZIEK

Wij van JVM-Music houden zich voor de volle 100% bezig met Böhm orgels en keyboards