Aangeboden door: Viva Musica Entertainment - Team Varieté-Dinner - Ansprechpartner Christoph Alexander - An der Dörnte 6 - 49134 Wallenhorst (bei Osnabrück) - Duitsland

http://www.vivamusica.de


Op wereldreis met de melodieën van André!

Een hommage aan de internationale Nederlandse topviolist - door en met de Pop-Classical-Tenor Christoph Alexander en de Nederlandse toetsenist DirkJan Ranzijn... en afhankelijk van de grootte van de Evenement met Janusz Bulka (viool) of andere gastartiesten, bijvoorbeeld een zanger.


Het lukt de Nederlandse topviolist André Rieu als geen ander om vreugde, humor en romantiek over te brengen. De 'koning van de wals' weet met zijn prachtige klanken z'n publiek over de hele wereld te raken. De magie van André Rieu inspireerde de twee topartiesten
Christoph Alexander en DirkJan Ranzijn tot het samenstellen van een prachtig programma. Hierin zullen zij Andrés muziek in hun eigen stijl, maar zeker niet minder charmant, ten gehore brengen. Een eerbetoon aan de man die met zijn muziek vreugde over de hele wereld brengt door klassieke/pop tenor Christoph Alexander en toetsenist DirkJan Ranzijn.


Afhankelijk van de grootte van het evenement word het programma versterkt door Janusz Bulka (viool) of door andere gastartiesten. Alle drie vieren ze André's muziek, muziek van alle landen en kleuren, er word gezongen, gespeeld-, gelachen, gedanst en gedroomd.

Christoph Alexander, meervoudig prijswinnaar, slaat met zijn warme, variabele bel-canto stem bruggen tussen klassiek en populair.


DirkJan Ranzijn is een van Europa's beste multi-keyboard artiesten. Op zijn 'Böhm Multi Orchestra' weet hij het publiek te boeien met prachtige instrumentale arrangementen.


Janusz Bulka betovert zijn publiek met virtuoos vioolspel-, van symfonisch tot aan de typische zigeunerklanken.


Geniet en luister naar prachtige internationale muziek, zoals de 'Second Waltz', huidige hits, klassieke stukken,
Latin en-, romantische ballads.


De muzikale klanken gaan vergezeld met anekdotes over de liedjes, verhalen over het leven van Rieu-, en een snufje humor van de uitvoerende artiesten. En dat alles maakt deze avond tot een bijzondere en onvergetelijke belevenis.

 

Op wereldreis met de melodieën van André is een programma wat geboekt kan worden voor verschillende evenementen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande link:

 

Video impressie...


Kleine foto impressie...