• Daarom BÖHM...
  • Premium instrumenten voor de hoogste eisen.

AGENDA...


Zaterdag 15 April 2023 - SEMPRA 2.0 GST demonstratie

De demonstratie is van 11:00 uur t/m 17:00 uur

Beleef de grootste orgelserie op de markt live!

We verheugen ons op uw bezoek...

Demonstratie is mede mogelijk gemaakt door Keyswerk Musikelektronik GmbH | Music & Keys Club Tilburg | JVM-Music

Vijverlaan 2

5042 PZ Tilburg


Openbaar vervoer:

Klik hier, de 9292 pagina opent in een nieuw tabblad. Boerke Mutsaers is uitstekend per trein of bus bereikbaar, zowel met de trein (station Tilburg University) als met de bus, stapt u praktisch voor de deur uit.


Zaterdag 15 April 2023 - Concert met DirkJan Ranzijn

Concert DirkJan Ranzijn: 20:00 uur - 22:30 uur

We verheugen ons op uw bezoek...

Concert is mede mogelijk gemaakt door Keyswerk Musikelektronik GmbH | Music & Keys Club Tilburg | JVM-Music

DirkJan Ranzijn, 35 jaar in muziek- en showbusiness !

 

Met 25 solo cd albums, 6 dvd's, internationale concert tournee's en talloze televisieoptredens in binnen- en buitenland is DirkJan Ranzijn een van de meest succesvolste instrumentalisten van Europa.

 

DirkJan's carrière begon in 1985, in het welbekende ' bruiloften en partijen' circuit.

In 1989 kwam DirkJan's eerste solo CD uit en begin jaren 90 begon hij zich toe te leggen op het geven van echte concerten. 

N.a.v. de CD 'My Musical Dreams' werd DirkJan uitgenodigd voor een gesprek met de directie van het bekende Duitse orgel/keyboard merk Böhm. DirkJan bleek al jaren op het verlanglijstje te staan van deze Keyboardgigant. Er werd een contract getekend en vanaf 1996 speelt DirkJan voor deze firma talloze concerten in binnen- en buitenland, waarvan de laatste 15 jaar intensief in Engeland.

 

In Denemarken kwam DirkJan's grote doorbraak in 2012.

Hij werd uitgenodigd door TV2 om op te treden in het populaire televisieprogramma 'Natholdet'. N.a.v. dit tv-optreden kreeg DirkJan boekingen op het beroemde Ringsted Pop- en Rock Festival en het beroemde Dansktoppen Festival. Op deze festivals verzorgde DirkJan optredens voor duizenden enthousiaste fans.

 

De populariteit van DirkJan en z'n instrumentale muziek bleef groeien. Optredens en concerten in Nederland, Belgie, Duitsland, Polen, Denemarken, Wales, Engeland, Schotland, Zwitserland en Italie volgden elkaar snel op.

 

Bij het Nederlandse publiek brak DirkJan door tijdens zijn optredens in de ' Jopie Parlevliet Show' van RTL4, alwaar hij fungeerde als het vaste huisorkest tijdens de 6 zaterdagavond tv shows.

Vijverlaan 2

5042 PZ Tilburg


Openbaar vervoer:

Klik hier, de 9292 pagina opent in een nieuw tabblad. Boerke Mutsaers is uitstekend per trein of bus bereikbaar, zowel met de trein (station Tilburg University) als met de bus, stapt u praktisch voor de deur uit.


Creativiteit kan zo eenvoudig zijn...

Innovatieve Böhm orgels en keyboards

ALLEEN ECHTE INNOVATIE CREËERT HET BESTE VOOR UW MUZIEK

Wij van JVM-Music houden zich voor de volle 100% bezig met Böhm orgels en keyboards