AGENDA...


Maandag  29 april 2024 van 20:00 - 22:30 uur

Concert met Claus Riepe

Gratis entree voor leden, voor niet leden € 10,00

Muziek met passie:

Claus Riepe op de BÖHM SEMPRA

 

Vanaf 1984 speelde Claus met zijn orgel in een band. Later, als solo-entertainer, werd hij geënthousiasmeerd op zowel privéfeesten als openbare evenementen. Naast het orgel experimenteerde hij al vroeg in de studio met MIDI-technologie en synthesizers. 

 

Zijn bijzondere liefde waren altijd de orgels en keyboards van de traditionele Duitse fabrikant BÖHM geweest. Deze instrumenten passen perfect bij zijn muzikaliteit met hun grenzeloze mogelijkheden en perfecte klank. Claus Riepe werkt al jaren als muzikant, muziekadviseur en productspecialist voor de orgelbouwer Keyswerk/Böhm en gebruikt de Böhm-instrumenten in zijn liveoptredens.

Sinds 2005 heeft Claus Riepe van zijn passie voor het orgel zijn beroep gemaakt. Als hoofdredacteur van het gerenommeerde orgel-, klavier- en digitale pianomagazine OKEY informeert hij klavierliefhebbers over de hele wereld 6 keer per jaar over het laatste nieuws, trends en gebeurtenissen.

Claus Riepe is ook zeer succesvol op YouTube. Zijn kanaal (www.youtube.com/user/Emporio600) is al door meer dan 13 miljoen fans van over de hele wereld bezocht, waardoor het een van de meest succesvolle Elektronisch orgel kanalen op het videoplatform is. 

Ondanks zijn vele taken en verplichtingen in de klavierbranche vindt Claus Riepe altijd tijd om zijn publiek te betoveren met de Böhm SEMPRA-instrumenten. Zijn individuele muzikale en tonale signatuur en zijn vermogen om de vele mogelijkheden van deze instrumenten op een fascinerend creatieve manier te gebruiken is onmiskenbaar.

Clublocatie:


Herfkens Baak - All-in-one horecagelegenheid

Zutphen Emmerikseweg 64

7223DJ Baak

 

Gratis entree voor leden, voor niet leden € 10,00

 


Creativiteit kan zo eenvoudig zijn...

Innovatieve Böhm orgels en keyboards

ALLEEN ECHTE INNOVATIE CREËERT HET BESTE VOOR UW MUZIEK