Diverse link pagina's...

Wij bieden u deze links aan ter informatie. Wij hebben geen betrokkenheid bij deze websites en zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie... 


Video Workshop kanaal van JVM-Music met Tips & Tricks OKEY - het tijdschrift voor orgel, klavier en digitale piano

Alles wat je altijd al wilde weten over klavierinstrumenten

 

Elke twee maanden biedt OKEY een verscheidenheid aan interessante reportages uit de klavierwereld, workshops, testrapporten van de nieuwste klavierinstrumenten, luidsprekers, muzieksoftwareprogramma's en andere accessoireproducten, evenals speciale bladmuziekarrangementen voor orgel en klavier. Als tijdschrift binnen een tijdschrift is OKEY classic het enige Duitstalige tijdschrift specifiek voor digitale sacrale orgels, Hauptwerk installaties en sample sets, en is het een integraal onderdeel van elk OKEY nummer.
Het detailniveau, de technische competentie en de objectiviteit waarmee OKEY rapporteert en producttests uitvoert, worden al lang erkend. Alle redacteuren en auteurs van OKEY zijn zelf actieve muzikanten, muziekpedagogen of artiesten. Onder hen zijn bekende namen uit de klavierwereld zoals George Fleury, Robert Karasek, Claudia Hirschfeld, Peter Dennler, Christoph Klüh, Hans-Dieter Karras, enz.Ps. Let op... OKEY is een Duitstalige tijdschrift.


OKEY-Tijdschrift | CD-DVD-Blu-ray | Boeken | Bladmuziek | Tickets