In Memoriam Mark Whale

 

Mark's muzikaliteit was een klasse apart, en met zijn ongelooflijke vermogen speelde hij de harten van duizenden fans over de hele wereld. We zijn er trots op dat we al meer dan 10 jaar zo intensief en vruchtbaar met deze uitzonderlijke artiest konden samenwerken. Zijn concerten en presentaties waren absolute hoogtepunten en met zijn muzikaal inzicht heeft hij het speciale geluid van onze instrumenten aanzienlijk beïnvloed.

We zullen Mark's toewijding aan het merk Böhm en zijn hartelijkheid van samenwerking nooit vergeten.

De herinnering aan hem zal stevig in onze harten verblijven. Beste Mark, we zeggen bedankt voor alles wat je ons en je orgelvrienden over de hele wereld hebt gegeven met je muziek!

 

Uw BÖHM-team

 


Mark Whale met de Böhm SEMPRA SE60 (Augustus 2017)


Mark speelt kerstmuziek in symfonische stijl op de Böhm Sinfonia met AMADEUS-geluidssysteem. 100% live gespeeld, zonder MIDI- of audio-backings of automatische begeleiding. Alleen fabrieksklanken incl. de BÖHM-soundpacks "Sounds For You" en "Movie Sound Collection"

 


Op 5 februari 2017 hebben bekende artiesten zich nuttig ingezet als onderdeel van een liefdadigheidsgala georganiseerd door de vereniging "Rahden Hilft e.V" en KTL Radio. Aan boord: Mark Whale op de Böhm Sinfonia 500. Hierbij een video-deel uit het programma van Mark op deze dag. Natuurlijk, zoals altijd, 100% live, geen sequencing, MIDI-bestanden of waves

 


Mark speelt een tweetal 80-hits op de BÖHM Sinfonia 500 met AMADEUS-geluidssysteem. 100% live gespeeld, zonder MIDI / Audio-backings of automatische begeleiding. Alleen fabrieksklanken waaronder de BÖHM soundpack "Sounds For You".