Ombouw  voorgaande modellen naar SEMPRA

Het merk BÖHM heeft altijd gestaan voor een toekomstgerichte orgelbouw! BÖHM-orgels en keyboards kunnen ook na jaren nog worden geüpgraded en vernieuwd worden met nieuwe software en hardware. Dit geldt ook voor de nieuwe SEMPRA-technologie, die in veel eerdere modellen kan worden aangepast!

 

SEMPRA conversies zijn beschikbaar voor de eerdere Starlight, Overture, Sinfonia, Emporio en tevens voor de twee-manual Silverbird modellen (Premium, Platinum, SVB 27). AMADEUS-Soundgeneratie, Qnamic (hoge-resolutie aanraakdynamiek) en de Crystal Mixer (voorversterker/effecten systeem) zijn nodig voor een ombouw. Indien niet beschikbaar, kunnen deze componenten worden opgenomen in de ombouw. Of u kunt upgraden naar de nieuwste technologie met Amadeus pro en D-MiX voorversterker systemen. Een bestaande eds Drawbar Soundmodule kan worden hergebruikt in de SEMPRA of, indien gewenst, vervangen worden door de sensationele nieuwe RealOrgan.

 

Met een SEMPRA-upgrade wordt uw geliefde instrument een nieuw orgel met de modernste techniek en alle kenmerken en mogelijkheden (uitzondering: preset knoppen tussen beide klavieren) die onze nieuwe SEMPRA-generatie onderscheiden. Alle beschikbare software- en hardware-uitbreidingen voor SEMPRA kunnen worden toegevoegd.

 

We hebben het beloofd: Je Böhm-instrument veroudert niet! Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de upgrade mogelijkheden voor uw BÖHM instrument!