Welkom » Amadeus Part uitbreiding

AMADEUS Part uitbreiding 

Een arrangement gedijt goed op wisselende instrumenten.  Soms staan de strijkers op de voorgrond, soms de blaasinstrumenten. Soms speelt een ander instrument een zijmelodie of een geluidseffect.

Om uw muziek op verschillende manieren te kunnen arrangeren, zijn flexibele registratiemogelijkheden nodig, zodat u zoveel mogelijk klanken tegelijkertijd en flexibel op de klavieren en het pedaal kunt verdelen en afspelen.

BÖHM-orgels zijn altijd al leiders geweest in deze discipline! En de nieuwe generatie SEMPRA zet deze traditie voort en breidt de mogelijkheden zelfs uit:
Zelfs met de compacte SEMPRA SE20 zijn er tot 17 klanken/parts beschikbaar op de klavieren en pedalen in de standaardconfiguratie inclusief drawbars en MIDI-parts.

 

Part Uitbreidingen

Voor de SEMPRA SE10....SE60-modellen zijn verschillende part-uitbreidingen leverbaar om het aantal beschikbare onderdelen/instrumenten per manuaal of pedaal verder te vergroten.

Part uitbreiding 1 voor de modellen SE10....SE40 wordt geactiveerd via een software-installatie.

Part uitbreiding 2 voor SE20 en SE40 en part uitbreiding 2 voor de driemanualige SE60 bevatten een tweede AMADEUS2-geluidsmodule, die de nodige kanalen toevoegt en het aantal polyfonie- en DSP-aantal verdubbelt aan uw SEMPRA.

Meer informatie over het Part-aantal vindt u in de prijslijst.

Voor de grote modellen 480/500/600SE behoort een maximale part indeling al tot de standaarduitrusting.