BÖHM Cloud Studio - Alle klanken van deze wereld

 

De innovatieve BÖHM Cloud Studio opent nieuwe, fascinerende muzikale horizon:

Elk BÖHM-orgel is een muzikaal meesterwerk met een ongeëvenaarde klankkwaliteit en veelzijdigheid die moeilijk te verslaan is. Maar zelfs geweldige dingen kunnen nog verder worden verbeterd met veel moeite. De BÖHM Cloud Studio is voortgekomen uit dit idee, een muzikale krachtpatser die een hele klank-dimensie aan uw orgel toevoegt en een tot nu toe ongekende flexibiliteit en soundscapes opent die voorheen alleen waren voorbehouden aan studio-producties.

 

BÖHM Cloud Studio biedt u onder ander het volgende:

Speel de klanken van moderne software-instrumenten, plug-ins en sample bibliotheken op uw BÖHM-orgel in aanvulling op en in combinatie met de AMADEUS-klanken.

Geen omdenken in de bediening noodzakelijk! U speelt en houdt graag van sacrale orgelmuziek?

Hauptwerk®, maat aangevend in de digitale orgelmuziek, wordt met de Cloud Studio een integraal onderdeel van uw BÖHM-instrument.

BÖHM Cloud score:

We maken serieus werk van "papierloze" muziek en maken een einde aan de vermoeiende zoektocht naar muziekboeken en muziekbladen. De Cloud Studio biedt u de mogelijkheid om al uw bladmuziek te scannen - afhankelijk van de genres die u zelf definieert - of om bijvoorbeeld met uw mobiele telefoon foto's te maken en deze vervolgens via een online verbinding in het orgel beschikbaar te hebben. Geen stapels bladmuziek meer doorzoeken, alles is eenvoudig en direct aanwezig!


Een kleine improvisatie betreffende de SONG "Greensleeves" op het nieuwe Böhm-orgel SEMPRA SE20. Klanken van AMADEUS en Böhm Cloud Studio (Steinberg Halion6 en Absolute3 Plugins geïntegreerd). Alle klanken van de Böhm Cloud Studio worden direct op het orgel in kaart gebracht en zijn zonder enige vertraging direct vanuit het paneel/voorinstellingen/geluidskaarten van het orgel toegankelijk.

 

Muziek, Claus Riepe

 


Moet je iets nieuws leren om het geheel te kunnen bedienen en weer aan nieuwe dingen te wennen?

Het duidelijke antwoord is: Nee! Want de bediening is precies hetzelfde als het selecteren van de klanken van het orgel. Alles is geïntegreerd. U hoeft zich geen zorgen te maken of u Amadeus, Cloud Studio of zelfs beide in combinatie gebruikt. Het doet gewoon wat het moet doen - namelijk het beroemde, warme en zijdeachtige - gewoonweg onnavolgbare BÖHM-klank. Maak de muziek, wij zorgen voor de rest.


Chillout improvisatie op de nieuwe Böhm Orgel met Cloud Studio...

Zelfs dergelijke muziek kan nu live en in realtime worden afgespeeld op een modern elektrisch orgel:

Chill-outgeluid op de gloednieuwe Böhm SEMPRA met Cloud Studio. Plug-ins zoals Halion6, Sample-Libraries, Hauptwerk, etc. kunnen live op een orgel worden gespeeld. Zeer eenvoudig, evenals de eigen klanken van het orgel. Onbegrensde mogelijkheden voor echt professioneel geluid!

 

Muziek, Claus Riepe

 

 


DOWNLOADS...

Hier vindt u de gebruiksaanwijzing, de huidige firmware en nog veel meer voor uw instrument.

De downloads zijn uitsluitend voor instrumenten met de Amadeus-Soundsystem.
Als uw instrument nog met een oudere Soundsystem  is uitgerust, neem dan direct contact met ons op via de Mail.