Mp3 demo's "Claus Riepe"


Claus Riepe aan de BÖHM SEMPRA

Claus Riepe, geboren in 1968, was al op jonge leeftijd gefascineerd door muziek. Op 11-jarige leeftijd vervulden zijn ouders eindelijk zijn vurige wens voor een eigen instrument - een orgel natuurlijk. Vanaf dat moment kreeg hij een degelijke muzikale opleiding over meerdere jaren. Vanaf 1984 is Claus met zijn orgel in een band opgenomen. Later, als solo-entertainer, werd hij geënthousiasmeerd op zowel privé feesten als openbare evenementen.


Een kleine improvisatie betreffende de SONG "Greensleeves" op het nieuwe Böhm-orgel SEMPRA SE20. Geluiden van AMADEUS en Böhm Cloud Studio (Steinberg Halion6 en Absolute3 Plugins geïntegreerd). Alle geluiden van Böhm Cloud Studio worden direct op het orgel in kaart gebracht en zijn zonder enige vertraging direct vanuit het paneel/voorinstellingen/geluidskaarten van het orgel toegankelijk.

 

Muziek, Claus Riepe


Zelfs dergelijke muziek kan nu live en in realtime worden afgespeeld op een modern elektrisch orgel:

chill-outgeluid op de gloednieuwe Böhm SEMPRA met Cloud Studio. Plug-ins zoals Halion6, Sample-Libraries, Hauptwerk, etc. kunnen live op een orgel worden gespeeld. Zeer eenvoudig, evenals de eigen klanken van het orgel. Onbegrensde mogelijkheden voor echt professioneel geluid!

 

Muziek, Claus Riepe