Welkom » Recensies

RECENSIES...


Recensie van Ron Vermaning

 

Ik ben volkomen verliefd op de Wersi en Hammond klanken van Cor Steyn tot Klaus Wunderlich. Vele jaren gezocht naar een instrument die bij mijn wens zou passen. Vele duizenden euro’s uitgegeven maar nooit echt de sound gevonden, zonder dat ik een dure Wersi of Hammond moest kopen.

Dit jaar voor het eerst kennis gemaakt met Bohm, en mede door Jelle van JVM-Music zijn enthousiasme, was ik binnen een paar dagen uitproberen, compleet overstag. Eerlijk is eerlijk Bohm is niet de goedkoopste, maar wel de Mercedes onder de keyboards, en zeker voor de speler die van Wersi en de echte orgels sounds houd.

Ron's prachtige  combinatie "SEMPRA/ Yamaha Genos"

Ook weken na de aankoop, hoef ik maar een vraag te stellen via Messenger aan JVM music, en binnen ZEER korte tijd krijg ik een antwoord op mijn vraag. Hij is ook al twee keer bij mij thuis geweest om de geheimen van het Keyboard met me te delen. Maar ook met een video verbinding legt hij mijn wensen haar fijn uit. Kortom: zoek je echt een keyboard of orgel, en heb je er ook wat geld voor over, dan raad ik je zeker een Bohm aan. Te koop bij JVM Music.

En ja er zit altijd in elk instrument wel iets waar van je denkt dat het anders handiger of beter zou zijn, bij Bohm luisteren ze naar de klant en beloven ze dat er nog diverse updates aankomen. Helaas is de Bohm niet het allersterkst met styles, (overigens er zitten ook hele goede in) maar in combinatie met mijn Genos van Yamaha heb ik de ideale combinatie gevonden.

Mocht je deze combo ooit live willen horen of bespelen, je bent welkom in Hoogeveen.

Stuur een mail met je telefoon nummer naar: muziekgekken@zonnet.nl en ik bel je voor een afspraak.

Ron Vermaning


Recensie van Hannie Mulder

 

Ik heb mijn nieuwe orgel nu ruim 2 weken en door de zeer goede uitleg van van JVM-Music ben ik er aardig op thuis.

Zeer goede service en hele fijne mensen. Het orgel is makkelijk en vlot te bedienen.

Ben heel erg blij met mijn nieuwe Böhm SEMPRA 20

Hannie Mulder met haar nieuwe Böhm SEMPRA SE20