SOFTWARE EN INSTRUCTIES

GEBRUIKSAANWIJZING

SEMPRA 2.0 – installatie- en bedieningsinstructies voor alle SEMPRA-modellen

In deze handleiding worden de installatie en nieuwe functies van de SEMPRA 2.0-upgrade uitgelegd

SEMPRA SE70_80_100 handleiding V 1.50

De actuele versie van de bedieningshandleiding voor de SEMPRA-modellen SE70_80_100

SEMPRA SE10_SE20_SE40_SE60 – handleiding V 1.50

De actuele versie van de bedieningshandleiding voor de SEMPRA-modellen SE10_SE20_SE40_SE60

SINFONIA 480SE_500SE EMPORIO 600SE handleiding V 1.50

De actuele versie van de bedieningshandleiding voor de SEMPRA-modellen SINFONIA 480/500SE en Emporio 600SE

GST-update voor SEMPRA 2.0-instrumenten: Installatie- en bedieningsinstructies

Harmony Voice en microfoon uitbreiding voor D-MiX – Installatie- en bedieningsinstructies

Sideline voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en speelinstructies

Arpeggiator voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies (Vers. 2.1 vanaf 18-06-2023)

20.02.2020

Karaoke-/tekstweergave-app voor SEMPRA vanaf V1.5 - Installatie- en bedieningsinstructies

AMADEUS Sound Editor voor SEMPRA – Installatie- en bedieningsinstructies (Ver. 2.0 van 28-06-2023)

DSP-extensie voor AMADEUS – Installatie- en bedieningsinstructies

BBO Classic Complete voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

BBO Classic Complete voor SEMPRA 1 – Installatie- en bedieningsinstructies

BBO theaterorgel voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

MOVIE SOUND Collection voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

ACCORDEON FASCINATION voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

SONG List DirkJan Ranzijn – Stage, Screen & Evergreen – Installatie- en bedieningsinstructies

SONG List SONG-BOX 1 Claus Riepe voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

SONG List Schlager & Internationale hits voor SEMPRA 2.0 - Installatie- en bedieningsinstructies (16/02/2022)

SONG List met Duitse Schlager hits voor SEMPRA 1 - Installatie- en bedieningsinstructies

SONG List met kerst- en zegen- liedjes voor SEMPRA 2.0 - Installatie- en bedieningsinstructies

SONG List met kerst- liedjes voor SEMPRA 1 - Installatie- en bedieningsinstructies

Star Collection 1 voor SEMPRA 2.0 – installatie- en bedieningsinstructies

Star Collection 1 - Installatie- en bedieningsinstructies

Star Collection 2 voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

Star Collection 2  – Installatie- en bedieningsinstructies

STYLE BOX 1 voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

STYLE BOX 1 – Installatie- en bedieningsinstructies

STYLE BOX 2 voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

STYLE BOX 2 – Installatie- en bedieningsinstructies

AMADEUS Style Performance 1 voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

AMADEUS Style Performance 1 – Installatie- en bedieningsinstructies

AMADEUS Style Performance 2 voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

AMADEUS Style Performance 2 – Installatie- en bedieningsinstructies

DOO Style Pack Entertainer voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

DOO Style Pack Entertainer – Installatie- en bedieningsinstructies

DOO Style Pack 70's_80's hits voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

DOO Style Pack 70's_80's hits  – Installatie- en bedieningsinstructies

HIT SESSION 1-4 voor SEMPRA 2.0 – Installatie- en bedieningsinstructies

HIT SESSION 1-4 – Installatie- en bedieningsinstructies

VSP SEMPRA PRO 2.0 Gebruikershandleiding

De gebruiksaanwijzing voor het VSP SEMPRA Pro 2.0 softwarepakket voor SEMPRA instrumenten met versie 2.0 met gedetailleerde beschrijvingen van alle softwarecomponenten en vele tips en songvoorbeelden voor de meegeleverde presets.

Gebruikershandleiding Cloud Studio versie 1.1 van 07.09.2017

SOFTWARE VOOR HET INSTRUMENT

SEMPRA BOS firmware versie 2.1 (22-03-2024)

Het huidige besturingssysteem (BOS) voor alle SEMPRA-modellen – voor details over wijzigingen en toevoegingen, zie het bijgevoegde tekstbestand update.txt

Firmware-update D-MiX (12-02-2024)

Met deze update wordt de intensiteit van de vervorming in de D-MiX rotorkast schweller afhankelijk (vergelijkbaar met de RealOrgan Overdrive).

SOFTWARE VOOR HET GELUIDSSYSTEEM VAN HET INSTRUMENT

Gebruiksaanwijzing voor Firmware updates SEMPRA, AMADEUS Pro-D, D-MiX

AMADEUS Pro-D Firmware versie 1.3 (26.12.2022) / D-MiX Firmware versie 1.3 (15.12.2022)

De huidige firmware data voor AMADEUS Pro-D Sound Module en de D-MiX voorversterker incl. voorbereiding voor de uitbreidingen Harmony Voice en Single Outs 1 en 2. Deze firmware versies zijn absoluut noodzakelijk voor de werking van deze uitbreidingen.

AMADEUS Pro-D Sound Module en D-MiX voorversterkers kunnen worden bijgewerkt, zelfs als de bijbehorende uitbreidingen niet beschikbaar zijn.

Opgelet: Voor de werking is een SEMPRA-firmware (besturingssysteem) van minstens versie 2.1 van 21.12.2022 vereist. De nieuwste SEMPRA-firmware kan ook hier op de website worden gedownload