Individueel met de hand gemaakt in Duitsland

Uitgebreide elektronica, geavanceerde muziektechnologie - en allemaal handgemaakt ... een tegenspraak?

 

Böhm fabriek
Böhm fabriek

Nee! BÖHM biedt vandaag de meest exclusieve reeks elektronische orgels en keyboards. Elk instrument van onze innovatieve nieuwe generatie SEMPRA wordt geproduceerd in onze orgelfabriek met uitgebreide handarbeid. Dit begint met de behuizing: Alle houten delen zijn gemaakt van waardevol massief hout, dat verwerkt wordt door bekwame ambachtslieden. 

Is je interieur nu in walnoot, eik, mahonie of een andere style van inrichting, we passen uw BÖHM-orgel perfect aan bij uw huis inrichting!

 

Zelfs een verscheidenheid aan echt hout, zoals beuken, eiken, enz. zijn beschikbaar.

Als alternatief kunt u uw droomorgel ontvangen in een prestigieuze schitterende afwerking in glanzend wit, zwart of uw persoonlijke favoriete kleur.

Zelfs complexe effect afwerkingen zijn mogelijk.

We leveren ook individuele ontwerp oplossingen zoals de exclusieve huisvarianten op elegante dubbele zuilen.

Vertel ons gewoon hoe u uw persoonlijke BÖHM-orgel eruit moet zien.

We kijken er naar uit om deze droom waar te maken!

 

Böhm fabriek

KEYSWERK Musikelektronik GmbH

Keyswerk Musikelektronik GmbH
Sülbecker Straße 20-22
31688 Nienstädt                                             Duitsland


Tel:  +49 (0) 57 22 90 50 88
Fax: +49 (0) 57 22 287 555

Email:           info@boehm-orgeln.de

Homepage:    www.keyswerk.de

Het muzikale hart van uw BÖHM-orgel bestaat uit ultramoderne micro-elektronica. Alle essentiële componenten zoals CPU, AMADEUS klankmodules, voorversterker en effectensysteem, bedieningspanelen of het modulaire netwerk van alle componenten zijn exclusieve ontwikkelingen van ons bedrijf, die speciaal zijn geoptimaliseerd voor hun respectieve toepassingsgebied binnen het orgel. We hebben een volledig nieuw, modulair systeem ontwikkeld voor onze SEMPRA-orgels en keyboards, dat niet alleen de meest flexibele speelmogelijkheden en een uitstekende klankervaring garandeert, maar ook de basis vormt voor de toekomstbestendigheid van uw BÖHM-orgel. De modulaire inbouw componenten kunnen immers gemakkelijk worden vervangen door meer moderne componenten, zelfs na jaren. U past uw orgel dus aan de voortschrijdende technische vooruitgang aan en bewaart een actueel instrument voor vele jaren!

 

Overigens worden al onze elektronische componenten en assemblages exclusief voor ons in Duitsland vervaardigd.

De eindmontage van uw instrument vindt plaats in de orgelfabriek te Nienstädt. (Duitsland)

 

We zijn flexibel genoeg om zelfs speciale verzoeken met betrekking tot de technisch-muzikale uitrusting of het buitenontwerp binnen het bereik van het haalbare te vervullen: Bijvoorbeeld twee volumepedalen, een andere klavier versie of een voetpiston meer, extra MIDI-verbindingen, of, of ...  We zijn blij om uw droomorgel met u te ontwerpen!