SEMPRA SE10 2.0 GST 

Je kunt keyboard spelen... of SEMPRA!

Versies:
SEMPRA SE 10 2.0 GST/ SE 10 DB 2.0 GST / SE 10 CROMATIC 2.0 GST

De nieuwe SEMPRA SE10 2.0 GST-klavieren combineren alle muzikale kracht van de SEMPRA-orgelmodellen in drie compacte instrumenten met één klavier.

 

SEMPRA SE10 2.0 GST 

Informatie

Je kunt gewoon keyboard spelen…. of SEMPRA!

De SE10-keyboards combineren alle muzikale kracht van de SEMPRA 2.0 GST-generatie in drie compacte instrumenten met één klavier. 
Kies uw versie:

SEMPRA SE10 2.0 GST 
pianoversie met 76 gewogen toetsen. 

SEMPRA SE10 DB 2.0 GST
orgel uitvoering met 61 gewogen toetsen en 12(!) maal sinus drawbar systeem In deze versie is de sensationele RealOrgan drawbar-soundmodule geïntegreerd (optioneel bij de 76-toetsversie), waarmee je de drawbar-orgeltypes met maximaal 15 koren kunt spelen. 

SE10 / 10 DB Chromatic 2.0 GST
Het SE10-klavier voor accordeonisten: chromatisch akkoordklavier (onder) en treble-klavier (boven), naar keuze in C- of B-gripversie.

 

Net als bij de orgelmodellen is het tonale hart van de SE10-keyboards de superieure BÖHM Amadeus Pro-D-  Soundtechnologie met de D-MiX studiovoorversterker. Natuurlijk bieden de SE10-keyboards ook alle voordelen van de nieuwe SEMPRA-versie 2.0 GST.

 

Op de SEMPRA SE10 is in de basisconfiguratie al een SONG-lijst met meer dan 2.700 volledige registraties geïnstalleerd, zodat u direct kunt beginnen. Dit omvat registraties voor alle belangrijke Sound-categorieën (Sound Basics) en honderden SONG's, elk met 6 individuele presets voor veel bekende muziekstukken (Sempra-songs). Er zijn ook 4 bijpassende registraties (style basics = one touch registrations) voor elke style van het GST begeleidingsorkest in de SE10. 

 

Met het sensationele SempraChord speel je realistische polyfone ensemblebewegingen met slechts één vinger van je rechterhand. Dit maakt spelen leuk vanaf het eerste moment.

 

U wordt begeleid door de zeer muzikale begeleiding in Guitar Strumming (GST) -style met ultrarealistische gitaartracks of door interactief bestuurbare midi-file playbacks. Organiseer uw registraties in albums en gebruik de veelzijdige SONG-speler voor uw playbacks. 

 

U kunt het muzikale potentieel van uw SEMPRA-keyboard nog verder vergroten  met extra functie-apps zoals de SEMPRA arpeggiator of de sideline- opnamefunctie, verschillende style-, sound- en presetpakketten en vele andere opties.

 

Wij leveren een breed scala aan accessoires voor de SEMPRA SE10 keyboards, zoals statieven, massief houten subframes met luidsprekersysteem, pedalen, enz. Natuurlijk kunt u ook kiezen tussen verschillende lakafwerkingen voor de SEMPRA-klavieren en hout- of lakafwerkingen voor de massief houten zijpanelen.

 

Meer informatie hierover en de andere SEMPRA-modellen en de verschillende uitrustingsopties vindt u in onze brochures en prijslijsten.

 

Heeft u nog vragen over dit model of wilt u een vrijblijvende offerte, ook bij inruil van uw vorige instrument? Bel ons op +31 (0)652519156 of stuur ons een e-mail. 

 

 

Kenmerken

ULTRASNEL – De snelste starttijd van elk huidig orgel: klaar om te spelen in minder dan 5 seconden! Topprestaties in het spelen dankzij volledig nieuwe technologie (SEMPRA is geen Windows-pc!): Een CPU die speciaal is geoptimaliseerd voor veeleisende real-time toepassingen, samen met het SEMPRA Realtime Performance-besturingssysteem, bestuurt alle orgelfuncties razendsnel.

 

EENVOUDIGE, INTUÏTIEVE BEDIENING – De volledig opnieuw ontworpen, eenvoudig te begrijpen gebruikersinterface en intuïtieve displaymenu's maken spelen en registreren tot een plezier. Touch of button: SEMPRA geeft u de keuze: toegang tot de verschillende functies via het haarscherpe 9'' Wide View Touch Display (IPS-technologie) of via knoppen.

 

3D SONG PRESETS - het volledig nieuwe en innovatieve SONG preset systeem van SEMPRA: niet meer zoeken naar uw favoriete registraties! Tot 6 zogenaamde SONG presets (totale registraties incl. klanktoewijzingen, volumes, speelinstellingen, style of playbackbegeleiding, arpeggiatorconfiguratie, enz.) zijn duidelijk samengevat in SONGs. Deze SONGs kun je naar wens individueel in thema's en albums samenstellen en later in een handomdraai weer oproepen. Of je filtert je SONG-lijst op banken, style- categorieën of muziekgenres... zo heb je altijd direct en razendsnel toegang tot de juiste SONG-instellingen. 
Meer dan 2700 kant-en-klare SONG presets zijn af-fabriek beschikbaar, zodat je meteen kunt beginnen met spelen: 
Sound Basics: SONGs met elk 6 individuele registraties voor alle belangrijke klank categorieën,
Style Basics: SONGs met 4 one-touch registraties per begeleiding style, 
SEMPRA SONGs: SONGs met elk 6 individuele registraties voor honderden bekende muziektitels. 
Al deze registraties zijn perfect voor u gearrangeerd door onze muzikanten. U kunt dus meteen beginnen met spelen en genieten van de fantastische klanken van uw SEMPRA - gemakkelijker kan niet! Voor uw eigen arrangementen zijn 16 SONG-banken van elk 64 SONGs (x 6 individuele presets) beschikbaar.

 

VEELZIJDIGE REGISTRATIEMOGELIJKHEDEN met 4 instrumenten + Solochord+ Drawbars + MIDI-Part in rechter en 2 instrumenten + Drawbars + MIDI in het linker manuaalbereik. Uitbreidbaar door Part uitbreiding tot 6 instrumenten + Solochord + Drawbars + MIDI-Part in rechter manuaalbereik! 
Pedaal: 1 of (met Part uitbreiding) 2 instrumenten. 

 

STYLE begeleiding met meer dan 260 perfect gearrangeerde styles uit alle muziekstijlen. Per style: 8 sporen, 4 variaties, 4x Intro/Ending, 10 (!) fills, break, bridge pattern, mute knop voor alle combo groepen en 8 percussie-instrument groepen direct configureerbaar via het bedieningspaneel of via de SONG presets. Verschillende begeleidingsmodi met één vinger en volledige grip. Style bibliotheek kan op vele manieren worden uitgebreid via softwarepakketten. 

GST GUITAR STRUMMING TECHNOLOGIE: "Echte" gitaren begeleiden je! De gitaarsporen in de styles spelen precies zoals echte gitaristen op de 6 zijden van hun instrument. Er zijn meer dan 900 gitaargrepen opgeslagen, inclusief verschillende akkoorden en speelstijlen voor strummings of gitaarloopjes. 

 

EASY STYLE CREATE - Styles kunnen flexibel en razendsnel worden bewerkt, tot en met het snel opnemen van nieuwe sporen of toevoegingen. Styles in Yamaha-formaat kunnen rechtstreeks worden geladen.

 

INTERACTIVE PLAYBACKS - De speler kan alleen echt creatief orgelspel ervaren als hij of zij te allen tijde de controle behoudt over klanken, melodie en begeleiding. Het gedachteloos afspelen van voorgeproduceerde audiobestanden of "waves" is vrijwel uitgesloten! Styles en midifiles geven u als speler de vrijheid om de begeleidingen individueel aan uw arrangementen aan te passen. SEMPRA biedt een nieuwe dimensie van creativiteit bij het spelen met midifiles: voor het eerst kun je met midifiles net zo flexibel musiceren als met styles! Verdeel uw midifile in maximaal 6 muzikale secties (bijv. voor intro, couplet, refrein, ending...) in een handomdraai, die u vervolgens tijdens het spelen direct kunt oproepen via de bijbehorende style pattern knoppen. Op die manier wordt de midifile een perfecte, songgerelateerde begeleiding die toch flexibel kan worden aangestuurd. 
Natuurlijk kun je de instrumentatie van je midi-bestand aanpassen aan je arrangement, sporen die je niet nodig hebt dempen, enz. Uw playback archief kunt u net als de styles opslaan in style-gerelateerde groepen en categorieën en net zo snel oproepen.

MODERNE OPSLAG-TECHNOLOGIEËN - Wat is opgeslagen, blijft opgeslagen. Laad of bewaar uw gegevens in een handomdraai van/naar USB-stick. U kunt zelfs het complete orgel als gebruikersaccount overzetten op een USB-stick en van daaruit afspelen. Steek bijvoorbeeld uw USB-stick in de SEMPRA van uw muziekvriend - en zijn orgel wordt het uwe.

 

BÖHM RealOrgan - Waarschijnlijk de meest veelzijdige drawbar-sectie op de markt met alle legendarische drawbar-orgeltypes en een sensationele klank - dat is het SEMPRA Real Organ. Moderne Physical Modeling techniek maakt het mogelijk: het REAL ORGAN biedt een uiterst realistische simulatie van de typische toonwielorgelklank in al zijn subtiliteiten en met maximaal 15 koren. U kunt uw klank aanpassen met de 9-voudige drawbar set of net zo snel met gebarenbesturing via het display. Alle belangrijke orgelfuncties zoals percussie, vibrato/chorus en natuurlijk het rotor effect zijn direct toegankelijk via de bijbehorende knoppen. Uw globale presets "onthouden" zelfs de meest complexe toonwielinstellingen tot in detail.
Met de REAL ORGAN-uitbreidingen beleeft u de beroemde klank van de Dr. Böhm en andere legendarische orgels - van Chicago tot Hunsrück - op uw SEMPRA. Tot 15 koren met de originele repeteringen en natuurlijk levensechte Leslie-, phasing rotor- en vibrato-emulaties en volledige percussies brengen de klanken van het gouden orgeltijdperk weer tot leven!

 

AMADEUS Pro-D - de nieuwste sound technologie, met een uniek warm en zijdeachtig klank, nu in versie 2.0 met nieuwe Drums en Sounds. De kern voor de onvergelijkbare klankervaring van SEMPRA.

 

D-MiX - de innovatieve nieuwe voorversterker technologie voor SEMPRA: hypermoderne audio DSP's transformeren de fantastische sounds, de klanken van eventuele aangesloten soundgeneratoren en desgewenst ook uw stem die via een microfoon wordt aangevoerd tot een zijdezachte, kristalheldere en volumineuze klankervaring. Met diverse uitbreidingen kunt u D-Mix nog veelzijdiger maken: 5-voudige kanaal EQ's, uitgebreide microfoonsectie met eigen effecten, 4+1-stemmige harmonizer (Harmony Voice), volledig bewerkbaar Rotor-effect, individuele uitgangen en nog veel meer.

 

INNOVATIEVE SPELFUNCTIES – de ongeëvenaarde flexibele spel- en registratiemogelijkheden van BÖHM, verder uitgebreid en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren: Voor elke part/instrument kan een verscheidenheid aan speelparameters afzonderlijk worden ingesteld. Multi-Solochord: Speel bijvoorbeeld meerdere Solochord-types tegelijk op verschillende manuaal gebieden. Nieuw SempraChord: Het splitsen van de solochordstemmen in verschillende individuele klanken, dus muzikaal realistisch ensemblespel van verschillende "muzikanten" met slechts één vinger van de rechterhand.

 

SEMPRA APPs - de weg naar nog meer creativiteit: breid uw SEMPRA SE20 direct of later uit met interessante extra functies en speelhulpen die uw muzikale creativiteit verder zullen inspireren en die uniek zijn in deze vorm: Arpeggiator, Sideline, Sound Editor en nog veel meer kunnen ook in uw SEMPRA SE20 worden geïntegreerd, net als de uitgebreide sound-, style- en registratiesoftware natuurlijk.

 

Technische specificaties

ALGEMEEN

 • SE10 2.0 GST: 76 toetsen manuaal (gewogen) met hoge resolutie qnamic aanslagdynamiek en aftertouch
 • SE10 DB 2.0 GST: toetsen manuaal (gewogen) met hoge resolutie qnamic touch dynamiek en aftertouch
 • SE10 DB 2.0 GST: Drawbar set 12-voudig en RealOrgan drawbar sound module geïntegreerd (RealOrgan optioneel bij SE10)
 • SE10 Chromatic 2.0 GST: Versies met chromatisch akkoordenklavier (Lower) en Treble-klavier (Upper), naar keuze in C- of B-gripversie. 
  Meer details op aanvraag.
 • Pedaal met 17 toetsen (aanslaggevoelig) optioneel
 • Nieuwe basistechnologie met SEMPRA Realtime Performance- besturingssysteem, geen Windows- of Linux-computer! Toetsenbord start in minder dan 5 seconden. Razendsnelle reactie op alle bedieningsstappen
 • Bijzonder eenvoudige, overzichtelijke bediening: bijna alle functies zijn naar wens toegankelijk via het 9" touch display met zijn bliksemsnelle, betrouwbare respons of via knoppen en bedieningselementen.
 • RECHTS: 4 Sounds/Splitzones, LINKS: 2 Sounds/Splitzones, Pedaal: 1 Sound (verdere Parts mogelijk via optionele Part- uitbreiding)
 • Extra Parts voor Drawbars, MIDI Out, Solochord
 • Voor elk sound kunnen veel parameters duidelijk worden ingesteld: dynamische curves, splitzones, polyfoon/monofoon speelstijl, sustain ja/nee, portamento, enz.
 • 3D SONG-PRESETS: het innovatieve nieuwe globale presetbeheer. Tot 6 individuele presets (totale registraties) met hun begeleidingen kunnen worden opgeslagen als SONG's, SONG's kunnen op verschillende manieren worden gecategoriseerd of afzonderlijk worden gecombineerd in ALBUMS en THEMA'S. Geïntegreerde song player-functie.
 • Uitgebreide SONG-Lijst met meer dan 2.700 kant-en-klare SONG-Presets (Sound Basics, Style Basics, titel gerelateerde SEMPRA SONG's voor honderden bekende muziekstukken) voorgeïnstalleerd
 • MULTI-SOLO-CHORD: Elke manuaal-part kan worden gedefinieerd als een Solochord en kan worden bespeeld met een individueel Solochord (14 typen).
 • SempraChord: Verdeling van de Solochord stemmen in meerdere afzonderlijke klanken, dus muzikaal realistisch samenspel van meerdere "muzikanten" met slechts één vinger van de rechterhand.
 • Uitgebreide MIDI-masterkeyboardfuncties inclusief sound beheer voor meer dan 16.000 klanken, volledige integratie van klanken van externe MIDI-Klankgeneratoren of VST-plug-ins.
 • 12 schuifregelaars, 12 drawbars (SE10 DB, Chromatic), allemaal vrij programmeerbaar
 • Pitch en 2 modulatiewielen, vrij programmeerbaar
 • 4 voetschakelaars en maximaal twee zwelpedalen kunnen worden aangesloten met elk 2 voetschakelaars. Voetschakelaar en volumepedaal 2 functie vrij programmeerbaar
 • 8 vrij programmeerbare functietoetsen onder het display
   

AMADEUS Pro-D SOUNDGENERATIE:  

 • AMADEUS Pro-D Soundmodule met > 1.500 klanken, 41 drumkits
 • Klankbibliotheek uit te breiden met klankpakketten (bijvoorbeeld Sacraal, Movie-Sound, accordeon, etc.)
 • 117-voudige polyfonie, uitbreidbaar tot 234-voudige
 • Reverb- en chorus-niveaus instelbaar voor elk instrument
 • 4 DSP-effectprocessors per AMADEUS-module
 • Tot 6 effecten tegelijk per DSP (compressor, distortion, wah wah, chorus/phaser/flanger, param. 3-bands EQ, echo)
 • Uitgebreide AMADEUS Pro-D Sound- en effecteditor (optionele app)
   

BÖHM REAL ORGAN (standaard bij SE10 DB, optie bij andere SE10 versies):  

 • Ultra-realistische toonwielorgel simulatie door physical modeling, eigen, vrijwel onbeperkte polyfonie
 • SE10 DB/Chromatic 12mechanische drawbars voor RECHTS, andere drawbars of Real Organ op de SE10 zonder mechanische drawbars kunnen in een oogwenk worden aangepast via gebarenbediening via het display.
 • Alle belangrijke orgelfuncties (percussie, vibrato/chorus, rotor effect) direct toegankelijk via bedieningsknoppen
 • UPPER: tot 15 koren, LOWER tot 10 koren, PEDAAL: tot 6 koren
 • Attack en sustain, percussie-decaytijd, rotor parameters, etc. instelbaar via display, alle REAL ORGAN-instellingen worden direct opgeslagen in de Global Presets.
 • Per orgeltype kunnen maximaal 64 presets (32 user, 32 factory) worden opgeslagen, 16 presets per orgeltype voorgeïnstalleerd af fabriek
 • RealOrgan-uitbreidingspakketten beschikbaar met vele legendarische orgeltypes met authentieke effecten (phasing rotor, vibrato, volledige percussie over alle voetposities, enz.).
   

D-MiX voorversterker/effecten sectie:  

 • Voorversterker/effectensectie van studiokwaliteit
 • Digitale ingangen voor de Soundmodules van het orgel,
 • 2 analoge ingangen (line in, microfoon)
 • Limiter en surround effect voor alle uitgangen
 • Diverse mixerfuncties, bijv. voor aanpassing aan de ruimteakoestiek
 • Traploze volumepedaal toewijzing voor drums, begeleiding, 0 dB input
 • Effect DSP's voor Studio Hall (96 programma's), Chorus (5 programma's), D-MiX Rotor (optionele app), Harmony Voice (optionele app)
 • Eigen toonregeling (bass, treble) voor elke output, line in, leslie, microfoon
 • Microfooningang met compressor en noise gate

 

D-MiX uitbreiding apps:

 • Gedeeltelijke parametrische 5-bands equalizer. Breidt de toonregeling (bas en treble) uit met hun parametrering (afsnijfrequentie) en nog eens 3 parametrische EQ-banden. Deze extensie is apart verkrijgbaar voor elke uitgang, de lijningang en de Leslie (indien ingeschakeld).
 • D-MiX Rotor: volledig bewerkbaar rotor effect (bas en treble rotor afzonderlijk instelbaar in snelheden, intensiteiten, filters etc., rotor kan voor of na de reverb geplaatst worden, akoestische parameters, eigen overdrive etc...), D-MiX Rotor toepasbaar op Amadeus (orgel) klanken, RealOrgan en Line In. 12 Rotor presets af fabriek, tot 32 User Rotor Presets kunnen worden opgeslagen.
 • Harmony Voice en eigen effect DSP (hall, echo) voor microfoon
  pitch shifting voor de LeadVoice tot een 4-stemmig koor, incl. gender bending (formant shift). 
  Alle fabriekspresets van Harmony Voice kunnen worden bewerkt en opgeslagen in uw eigen gebruikers presets. De vocale presets kunnen worden gekoppeld aan en toegankelijk zijn via de SONG-presets. 
  Compressor en noise gate voor microfoon kunnen worden bewerkt met de HV. Eigen gedeeltelijk parametrische equalizer voor de microfooningang. 
  Eigen echo/reverb DSP's voor zang (microfoon). Effectcomponenten voor de hoofdstem (hoofdstem) en de harmoniestem kunnen afzonderlijk worden ingesteld (bijv. solostem met echo, harmoniestem met nagalm).
 • Tot 2 individuele uitgangen voor gebruik als "effectapparaat" (afhankelijk van de Amadeus-sound!)

 

GST STYLE BEGELEIDING

 • Totaal 4.096 style plaatsen, vaste styles met momenteel meer dan 260 styles in elk 4 variaties, tot 1024 gebruikers styles kunnen worden geladen
 • Direct laden/conversie van styles in Yamaha ® formaat
 • Per style: 4 x intro/ending, 10 (!) x fill incl. fill up/down, break, bridge, aparte parts voor mineur
 • Sync start/stop, tap tempo, ritardando-functie
 • 8-spoor arrangeur met verschillende begeleidingsmodi, bestuurbaar vanaf elk manuaalgedeelte of pedaal
 • GST Guitar Strumming Technology: De gitaarsporen van de styles spelen precies zoals echte gitaristen op de 6 snaren van hun instrumenten, meer dan 900 akkoordtypes opgeslagen, eigen algoritmen voor akkoord-tokkelen of gitaarruns
 • Arranger groepen en individuele druminstrument groepen kunnen direct met knoppen worden in- en uitgeschakeld
 • Uitgebreide, gebruiksvriendelijke Style Editor
 • Style parts kunnen direct worden aangevuld met extra noten met behulp van de opnamefunctie, of ze kunnen helemaal opnieuw worden opgenomen.
 • Bestaande parts kunnen worden gebruikt als parts voor nieuwe parts.
 • Easy Editor Styles (optionele app): flexibele aanpassing van alle druminstrumenten met maximaal 2 gebruikersdrumkits per style/playback, diverse aanpassingsfuncties voor dynamiek, volumes, transponeren van de partsporen, enz.

 

INTERACTIEVE PLAYBACKS

 • Begeleiding bij midi-files (playbacks) net zo flexibel als bij styles: midi-files kunnen eenvoudig worden bewerkt, met behulp van markeringen in secties worden verdeeld en tijdens het afspelen met de style-patroonknoppen (INTRO, VAR., BREAK, etc.) worden opgeroepen. Midibestanden kunnen interactief worden aangestuurd als playbacks, zoals een style.
 • Playbacks kunnen weer worden geëxporteerd als midibestanden, bijvoorbeeld voor externe verwerking
 • Comfortabele songspeler voor weergaven geïntegreerd in de SONG-albums, voor automatische weergave van songlijsten enz.

 

ARPEGGIATOR met GST-TECHNOLOGIE (optionele app):

 • Veel meer dan een simpele Arpeggiator. Vrijwel een tweede, veelzijdig bijbehorend onderdeel in de SEMPRA. Naast typische sprankelende arpeggio's speelt hij ook progressieve synthesizersequenties en zelfs drumloops.
 • De Arpeggiator speelt onafhankelijk, maar altijd perfect synchroon met de style player.
 • Tot 4 individuele patronen (templates) per arpeggio kunnen direct worden geschakeld via de arpeggio-knoppengroep of het uitgebreide basisscherm in het display.
 • 4 template types:
 • Arpeggio (speelt de noten volgens de regels die in het template zijn opgeslagen, verschillende patronen zijn mogelijk voor 1 tot 6 gelijktijdig ingedrukte toetsen. 
  Sequens: korte sequensen, vergelijkbaar met style patroonsporen 
  Gitaarloop/gitaarakkoord: Speciale template types met GST-technologie (Guitar Strumming) voor realistische gitaarruns en akkoorden, ook in de Arpeggiator.
 • Templates kunnen worden afgespeeld als loops of one-shots. Triggering via bedieningsknoppen of interactief via de akkoordhandleidingen voor specifieke intervallen. De Arpeggiator speelt alleen wanneer je de toetsen indrukt. Zo kun je effectieve interrupties sturen, bijvoorbeeld koper-riffs, harp-glissando en nog veel meer.
 • 127 arpeggio's voorgeïnstalleerd en al geïntegreerd in veel fabrieks-SONG-registraties.
 • Inbegrepen: 32 nieuwe klanken voor de Arpeggiator, 12 nieuwe styles en een SONG bank met sample registraties voor de Arpeggiator.
 • Comfortabele arpeggio-editor voor het wijzigen van instrumentatie- en speelparameters van de templates en voor het importeren van templates uit de bibliotheek om daaruit uw eigen gebruikersarpeggio's te combineren.
 • 1.024 geheugenplaatsen voor gebruikersarpeggio's.
 • Easy Editor Arpeggio (optionele app):  
  Uitgebreid bouwpakket voor arpeggio's en ook styles! Templates kunnen worden geïmporteerd in style-tracks of, omgekeerd, tracks van style tracks kunnen als templates worden geëxporteerd naar de USB-bibliotheek. Deze templates kunnen dan via import gebruikt worden in arpeggio's of ook in andere styles. 
  Een andere Böhm-template-bibliotheek voor het maken van eigen arpeggio's is inbegrepen. 
  Via de opnamefunctie in de style editor kunt u uw eigen templates opnemen en naar de bibliotheek exporteren. 
  Multi-pad bestanden in Yamaha® formaat kunnen worden geladen en geëxporteerd als templates naar de bibliotheek. De app bevat ook een ander pakket met 128 templatetracks.

SEMPRA SIDELINE (optionele app):

 • Comfortabele opnamefunctie voor de SEMPRA: Neem uw spel en ook de paneelacties tijdens het spelen (klank- en preset wijzigingen, knopbewegingen, enz.) op maximaal 6 sporen op: afzonderlijke sporen voor elk manuaal of pedaal en de paneelacties.
 • Extra opnamen kunnen worden gemaakt als overdubs op reeds opgenomen sporen.
 • Automatische koppeling van de Sidline aan de SONG's zodat alle paneel- en spelacties plaatsvinden vanaf een bepaald startpunt.
 • Tijdens het afspelen kunnen de afzonderlijke sporen naar wens worden in- en uitgeschakeld, bijvoorbeeld om ze zelf af te spelen.
 • Afzonderlijke gedeelten (bijv. kwartnoten) kunnen achteraf voor geselecteerde of alle sporen worden gewist en bijvoorbeeld opnieuw worden opgenomen om spelfouten te corrigeren.
 • De opgenomen Sidline opslaan met de SONG.
 • Automatische oproep en optioneel directe activering van de Sideline met de SONG-oproep.
   

KARAOKE /LYRIC TEXT-weergave (optionele app)

 • Gesynchroniseerde weergave van karaoke/ songteksten van Midifiles (Interactive Playbacks).
 • Ondersteunt de 5 populairste karaokeformaten.
 • Het definiëren van het gewenste karaoke-formaat of de oorsprong van de songteksten (intern of MIDI) in de SONG.
 • Voor de tekstweergave kunnen eigen tekstbestanden (ASCII-teksten in TXT-formaat) worden gebruikt. Dit betekent dat er ook teksten kunnen worden weergegeven als er geen midi-bestandsbegeleiding wordt gebruikt.
 • Opslag van de bijbehorende pagina's van de songteksten in de SONG-presets. SONG preset selectie is mogelijk vanuit het Lyric scherm.
 • Er zijn 4 selecteerbare lettertypen beschikbaar voor het weergeven van de songteksten.
 • Infoteksten voor fabrieksregistraties: Veel van de SEMPRA 2.0-registraties hebben infoteksten die kunnen worden opgeroepen als de karaoke/lyric tekst-app beschikbaar is. Daarin leggen onze muzikanten de functies uit die bij de registraties worden gebruikt of geven ze waardevolle tips voor het spelen van de registraties.


OVERIG:   

 • Uitgebreide MIDI-masterkeyboardfuncties: 8 x USB-MIDI, 2 x MIDI OUT, 2 x MIDI IN, 2 x MIDI THRU, 1 x MIDI-pedaal IN.
 • GEBRUIKERSACCOUNTS: Elke speler kan zijn gegevens opslaan in zijn eigen gebruikersaccount. Het gebruikersaccount bevat de volledige instrumentconfiguratie inclusief alle fabrieks- en gebruikersgegevens. Gebruikersaccounts kunnen ook worden geëxporteerd naar een USB-stick en kunnen volledig vanaf de stick worden afgespeeld, bijvoorbeeld bij afwisselend afspelen op verschillende SEMPRA-modellen
 • USB PC-toetsenbord voor eenvoudige invoer van namen etc. kan worden aangesloten

 

BEHUIZING:

 • Metalen onderstel met zijpanelen van massief hout ( houtbeits naar wens, ook satijn zwart of wit ). Naar keuze ook in verschillende echt hout- of briljantdecors
 • Massief houten onderstel ( beits naar wens, ook zijdemat zwart of wit ) optioneel, op aanvraag ook in verschillende echte houtsoorten of briljante afwerkingen
 • Bijpassende luxe banken (in hoogte verstelbaar) van massief hout optionee

 

AANSLUITINGEN: 

 • Koptelefoon
 • Microfoon
 • MIDI IN 2x (= 32 echte kanalen)
 • MIDI-pedaal IN
 • MIDI OUT 2x (= 32 echte kanalen)
 • MIDI-THRU
 • 0dB IN-stereo
 • MAIN OUTPUT Stereo
 • Luidspreker links/rechts
 • 3xUSB
 • 2 x Volumepedaal met elk twee voetschakelaars (vrij programmeerbaar)
 • 2 x 2 voetschakelaars (dus 4 vrij programmeerbare voetschakelaars kunnen worden aangesloten)
   
   

AFMETINGEN (B x D x H), GEWICHT: 

 • 1180x420x160mm, ongeveer 19kg

 

Wijzigingen voorbehouden

Brochures en prijslijsten

SEMPRA 2.0 GST Algemene catalogus najaar 2022

De nieuwe algemene catalogus voor de SEMPRA 2.0 GST-modelgeneratie

 

Böhm volledige prijslijst vanaf 1 oktober 2023