Welkom » Böhm RealOrgan 2.0

RealOrgan 2.0

Het Drawbar geluid is nog steeds het "hart" van het orgel! En dat is de reden waarom onze ontwikkelaars en muzikanten zo goed werk hebben verricht:

Veel orgels hebben tegenwoordig goede Tonewheel-emulaties. Maar de Böhm RealOrgan 2.0 kan meer: Met maximaal 12 koren en verschillende orgeltypes die al in de standaarduitrusting zitten, wordt het geluidsspectrum van de Drawbar-klank aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast zijn alle typische effecten zoals Leslie en phasing rotor sound, percussie, chorus & vibrato, overdrive, key click etc. in uitstekende kwaliteit beschikbaar. Alle instellingen van de RealOrgan 2.0 kunnen individueel worden opgeslagen in de SONG presets van de SEMPRA.

RealOrgan 2.0 is standaard in alle nieuwe SEMPRA-modellen vanaf SE 20 "home" en in de SE 10 DB.
De keyboardversie van de SE 10 en SE 20 kan optioneel met de RealOrgan worden uitgerust.

SEMPRA orgels, die reeds de eerste generatie RealOrgan hebben, kunnen worden geüpdate naar de nieuwe versie 2.0.

Voor oudere Böhm-orgels die in SEMPRA werden omgezet, kan het vorige eds systeem worden vervangen door het nieuwe RealOrgan.

 

RealOrgan Orgel Pakketten

Dit is de sensatie: Met de extra orgelpakketten breidt u het geluidsspectrum van de RealOrgan 2.0 uit met de typische drawbarklanken van vele legendarische orgeltypes - perfect gereproduceerd tot in het kleinste detail met alle kenmerken van de betreffende originele orgels.

Eindelijk niet alleen de B-3, maar alle bekende sinusorgelklanken in één instrument! Natuurlijk met inbegrip van de typische effecten zoals de faseringsrotor, volledige percussie over alle voetposities, enz. Een droom wordt werkelijkheid!

 

De volgende uitbreidingspakketten zijn momenteel beschikbaar:

Böhm Vintage: 2 soorten: Dr. Böhm Professional 2000, Orchester DS
WE - Vintage: 2 soorten: We-lios, We-ctra
American: 5 soorten: Good B-3, Played B-3, Shabby B-3, Klaus‘ H-100, Chicago